Voedselbos

MENU

Laatste Corona update: het is nog steeds niet toegestaan om plantbestellingen op te halen op de kwekerij. Zodoende is het alleen mogelijk om bestellingen te laten opsturen.

 

Planten bestellen

Planten bestellen via onze webshop is heel eenvoudig! Klik de planten naar keuze aan en vul het gewenste aantal in. Na het verzamelen van de bestelling kun je je gegevens invullen, en geef je aan of de planten als postpakket verstuurd moeten worden, of dat je deze op de kwekerij komt ophalen. 

Let op: de inhoud van je winkelwagen blijft ca 4 uur lang actief en komt daarna te vervallen.
Het is niet mogelijk om zelf een account aan te maken, er wordt een account gemaakt bij het plaatsen van je eerste bestelling.

De verzendkosten voor een pakket tot 23 kg binnen Nederland bedragen €12.50.
Bestellingen met veel volume of grotere maten worden op een pallet bezorgd vanaf à €45,-. (minimumbestelbedrag voor palletlevering is €95) We nemen hierover altijd eerst contact bij je op voor overleg.
Vanaf €500,--worden bestellingen webshopbestellingen binnen Nederland gratis bezorgd, voor professionele afnemers zijn kosten hiervan op aanvraag.
 
de 0% btw regeling voor bedrijven of stichtingen uit het buitenland worden geaccepteerd bij minimum bestelbedragen vanaf €200,-

Bestellingen onder de 35 euro kunnen alleen op de kwekerij zelf afgehaald worden.
   
Zodra wij de bestelling ontvangen hebben, controleren we of alles voorradig is en berekenen we de verzendkosten. Je ontvangt vervolgens een bevestiging van de bestelling, met eventuele wijzigingen. Wanneer je hier mee akkoord gaat, kun je naar ‘betalen' gaan.
   
Bestellingen worden maximaal 14 dagen gereserveerd. 

Planten die per post verstuurd worden hebben exact dezelfde prijs en kwaliteit als planten die van de kwekerij gehaald worden. We zetten de planten klem in de doos met bamboestokken om te voorkomen dat de planten knakken of breken.