Voedselbos

MENU

Het is planttijd en we hebben het druk! Houd rekening met een levertijd van 8-10 werkdagen bij verzending.  Goed om te weten: De laatste zending  dit jaar van postpakketten zal zijn op donderdag 16 december, de laatste palletbezorging is op donderdag 22 december. 
Van 23 december tot en met 9 januari hebben we kerstvakantie.

Planten bestellen

Planten bestellen via onze webshop is heel eenvoudig! Klik de planten naar keuze aan en vul het gewenste aantal in. Vul na het invoeren van je bestelling je gegevens in, en geef  aan of de plantenbestelling verstuurd mag worden of dat deze opgehaald worden. Bij voldoende voorraad wordt je bestelling gelijk verwerkt, bij een lage voorraad van een bepaald product gaan wij eerst controleren of de voorraad voldoende aanwezig is.  

Let op: de inhoud van je winkelwagen blijft ca 4 uur lang actief en komt daarna te vervallen.
Het is niet mogelijk om zelf een account aan te maken, er wordt een account gemaakt bij het plaatsen van je eerste bestelling.
Bestellingen worden maximaal 14 dagen gereserveerd.

De verzendkosten voor een pakket tot 23 kg binnen Nederland bedragen €12.50. We versturen planten met een minimumbestelbedrag van €60,-
Bestellingen met veel volume of grotere maten worden op een pallet bezorgd vanaf à €49,-. (minimumbestelbedrag voor palletlevering is €95) We nemen hierover altijd eerst contact bij je op voor overleg.
Vanaf €650,--worden particuliere bestellingen webshopbestellingen binnen Nederland gratis bezorgd.
 
de 0% btw regeling voor bedrijven of stichtingen uit het buitenland worden geaccepteerd bij minimum bestelbedragen vanaf €200,-


Planten die verstuurd worden hebben exact dezelfde prijs en kwaliteit als planten die van de kwekerij gehaald worden. We zetten de planten klem in de doos met bamboestokken om te voorkomen dat de planten knakken of breken.