Voedselbos

MENU

Vanaf maart zijn we wekelijks weer geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag. Welkom in onze plantenwinkel en in het bijzonder op onze voedselbosafdeling!

Planten per post

We bieden de mogelijkheid om plantenbestellingen te versturen. Het volume bepaalt of de planten in postpakketten worden verstuurd of op een pallet worden ingepakt.
Het verpakken van planten is een tijdrovende klus, er wordt veel zorg besteed om de planten heelhuids en zonder schade op hun plek van bestemming te laten komen. Het gevolg hiervan is dat we regelmatig met oplopende levertijden te maken hebben in piekperiodes, soms wel tot 12-15 werkdagen.
  

Daarom: Twijfel je of jij je bestelling wilt laten versturen of op wilt komen halen? Wij zijn blij met iedere bestelling die we niet hoeven in te pakken. Afhalen dus!
Het afhalen van een bestelling heeft voor jou ook voordelen, zo kun je de kwekerij zien, ons ontmoeten en kan je met je vragen bij ons terecht! 

Praktische info:
Minimumbestelbedrag voor verzending is €60,-
Planten langer dan ca 100 cm passen echter niet in een postpakket, maar kunnen op een pallet bezorgd worden.
Planten in potmaat C7.5 passen niet in een postpakket
Bestellingen worden maximaal 14 dagen gereserveerd.
Het verzenden van planten gebeurt zolang naar ons inzicht het weer het toe laat.(niet tijdens vorstperioden of gedurende warm zomerweer)
De verzendkosten voor éen pakket tot 23 kg binnen Nederland bedragen €14.50
Bestellingen met veel volume of grotere maten worden op een pallet geleverd à €49,- (minimumorderbedrag palletbezorging is €95)
Na het plaatsen van je bestelling, krijg je van ons een bevestiging met daarin vermeld de verzendkosten van je order.

 
Door nieuwe Europese regels moeten wij voor elk land waar de bestelling geleverd wordt het voor dat land geldende BTW tarief aanhouden.
De verkoopprijzen verschillen hierdoor per land!


Pakketten hebben het volgende tarieven per pakket: 

Belgium € 18,50
Denmark € 26,00
Finland € 32,00
France € 22,00
Germany 18.50
Hungaria € 32,50
Ireland € 31,50
Nederland 14,50
Portugal € 24,50
Spain € 26.50
Tsjech Republic € 26,00
Zweden € 32,50